Cursussen oude muziek

Kunstprojecten

Overzicht Kunstprojecten

-Lente 2013: tentoonstelling in Dianes atelier, met een beeld van Ria Roerdink. 
  elke zondagmiddag van 14 tot 17 u, tot 29 juni in samenwerking met de beeldentuin Gaia & Ouranos

- van 6 tot 15 juli 2012 was werk van Diane te zien bij de jubileumtentoonstelling van EDUARTE, bij Arti, op het Rokin te Amsterdam.

- van 22 april tot 24 juni 2012 was het atelier van Diane opengesteld op de zondagmiddagen van 13 tot 17 uur. Ook toen toonden we in samenwerking met Gaia & Ouranos Buitenkunst een installatie, nu van Topé, de Overasseltse kunstenaar die dat jaar zijn zilveren jubileum vierde. Deze installatie had als titel 'Tijds-Spanne' en was een hommage aan Diane.

- van april tot juli 2011 hebben we in samenwerking met Gaia & Ouranos Buitenkunst het voormalige atelier van Diane opengesteld als expositieruimte. Naast werk van Diane presenteerde Marijke Schlebusch haar installatie 'Draagbaar'.


In de maanden mei en juni 2015 was het kerkje met Dianes atelier in het kader van de expositie van Gaia & Ouranos weer open op zondagmiddag.

Van eind april tot begin juli 2016 stelden we de Medusa serie van Diane Dyckhoff tentoon. Ook werk van Zjos Meyvis was in het kerkje te zien. In september 2016 exposeerde Diny van der Cruijsen in het kerkje.

Van 13 MEI tot begin JULI 2018: werk van Cor Litjes en Diane Dyckhoff in het kerkje van Overasselt

Voor verdere indrukken en informatie kunt u terecht op http://www.dianedyckhoff.nl/

Copyright © 2013. All Rights Reserved.